author profile picture

Naam: Eelco Duinsbergen

Huidige functie: Software Developer .NET

Waarom ben je geswitcht van je oude werkgever naar VX Company?

“Bij mijn vorige werkgever heb ik voor het eerst kennisgemaakt met VX Company door samen te werken aan projecten. Ze hadden toentertijd een hele goede indruk bij me achtergelaten. Toen ik klaar was voor een nieuwe stap, kon ik niet anders dan bij VX Company solliciteren. Ik ben pas 40 jaar, dus heb ik nog genoeg jaren te gaan in mijn carrière. Ik wilde bij een bedrijf werken waar ik mijn ambities waar kon maken. Ook stond dit bedrijf bij mij op nummer één omdat de bedrijfscultuur mij erg aansprak en omdat ze hier mensen echt centraal stellen. VX Company biedt een Talent Development programma aan dat op mijn persoonlijke doelen is afgestemd. Ze bieden hier de juiste begeleiding om het beste uit hun mensen te halen en dat is wat mij vrij gemakkelijk over de streep trok. Hier werken professionals met zoveel vakkennis dat er voor mij geen betere plek is om nieuwe technieken te leren en mij breder te ontwikkelen op het gebied van softwareontwikkeling. Zo is er is altijd wel een collega om mee te sparren. De ambities waarmee ik naar VX Company ben gekomen worden in de korte tijd dat ik hier zit al deels waargemaakt. Ze laten mij kennismaken met de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling en zoeken projecten die daar perfect bij aansluiten.”

“Ik kwam in een warm bad terecht en voelde mij er direct thuis. Ondanks dat er op afstand gewerkt wordt, is er veel aandacht voor je. Dit bedrijf is veel groter dan mijn vorige werkplek en ondanks dat helpt iedereen je vanaf het moment dat je de deur binnenstapt.”

Eelco Duinsbergen

Software Developer .NET
Wat heeft VX Company voor jou betekend op het gebied van ontwikkeling?

“Ik kwam in een warm bad terecht en voelde mij er direct thuis. Ondanks dat er op afstand gewerkt wordt, is er veel aandacht voor je. Dit bedrijf is veel groter dan mijn vorige werkplek en ondanks dat helpt iedereen je vanaf het moment dat je de deur binnenstapt. Het beste uit mensen halen begint al bij de onboarding. Zonder fijn inwerktraject is de kans veel kleiner dat een bedrijf er loyale medewerkers aan overhoudt. Of je nu werkt op kantoor of bij klanten, er wordt altijd bij je ingecheckt. Ze hechten hier veel waarde aan het werkgeluk van medewerkers, wat ervoor zorgt dat de betrokkenheid hoog is en iedereen het beste uit hun dag wil halen. Ook heb ik met Conny, onze People Manager, veel fijne gesprekken gehad over hoe ze mij kunnen begeleiden in mijn ambities. Zo had ik bij aanvang van deze baan nog niet echt een duidelijk doel waar ik naartoe wilde werken. VX Company heeft mij focus gegeven en zo heb ik ontdekt wat ik écht graag wil doen. Om je loopbaan verder te ondersteunen worden cursussen en trainingen aangeboden. Is er een interessant boek over een bepaalde techniek? Dan vind je dat boek een paar dagen later in je brievenbus. Ze houden zich niet in om je beter te maken. Er is hier geen plafond; softwareontwikkeling is zo breed en ik kan nog alle kanten op. De afgelopen vier maanden hebben mij al zoveel gebracht, dat ik geen reden zie waarom ik ooit nog weg zou gaan.”

Je wilt graag nóg beter worden in je vak; waarom is VX Company hier de plek voor?

“Loyaliteit is voor mij belangrijk. Ik zie het als een goed teken om bij een bedrijf te werken met het idee dat het je laatste werkgever is. Als je het mij vraagt is een werkgever meer dan een manier om geld te verdienen. Ik wil graag betekenisvol werk doen en écht impact kunnen maken bij een bedrijf. Ik ben van mening dat bedrijven gebaat zijn bij loyale medewerkers die zich blijven ontwikkelen. VX Company heeft geen restricties als het gaat om mijn ontwikkeling. Je staat als mens centraal binnen dit bedrijf en ze investeren echt in hun medewerkers. Het maakt niet uit of je hier komt als junior of senior; iedereen krijgt een passend developmentprogramma zodat iedereen kan blijven groeien. Ook word je hier serieus genomen als je aan een opdracht werkt die niet goed bij je blijkt te passen. Zodra je dat aangeeft bij je leidinggevende doen ze direct hun best om een andere opdracht voor je te vinden, je werkt dus nooit onnodig lang aan projecten die je niet leuk vindt. Samen met de meetups die worden georganiseerd en mijn collega’s die allemaal stuk voor stuk ontzettend veel kennis en ervaring hebben is VX Company voor mij de plek waar ik mezelf kan blijven verbeteren. Ik heb het hier naar mijn zin én het vak brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Daarnaast past VX Company heel erg bij hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind in het leven. Kennisdelen, ontwikkelen, groei en vrijheid staan hier centraal. Het bedrijf is enorm mensgericht en voorziet in de behoeften die ik heb en zoek in een werkgever.”

#VERYXCITED

Werk wat er echt toe doet. Werk wat je inspireert en bijdraagt aan een betere wereld.

  • VX Company Software Development 18
  • VX Company Software Development 12-2
  • VX Company Software Development 7
Wat zou je over VX Company vertellen tegen een mede vakidioot die wel openstaat voor een nieuwe uitdaging?

“Als ik naar mezelf en naar mijn collega’s kijk dan zie ik dat we het liefst gewoon met ons vak bezig zijn. We willen nieuwe technieken leren en toepassen. Ik word het meest gelukkig van opdrachten die mij uitdagen en bijdragen aan mijn groei als ontwikkelaar. Op een hoger niveau komen doe je niet alleen, daarvoor heb je een werkgever nodig die je in alles voorziet om op dat niveau te kunnen komen. VX Company heeft alle expertise in huis om je te leren wat je maar wilt. Alle technieken zijn in huis en deze worden zonder moeite met je gedeeld. Elke opdracht die je krijgt proberen ze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat je leuk vindt om te doen. Dat lukt natuurlijk niet altijd en het is dan ook geen probleem om dat aan te geven; dan zoeken ze gewoon een andere opdracht voor je. Lang verhaal kort: als je echt met je vak bezig wilt zijn en niet met de randzaken, dan zit je hier goed. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een goede start van je loopbaan bij een nieuwe werkgever is. Doordat ik in zo’n korte periode al een enorme groei heb doorgemaakt is mijn ambitie nog groter geworden. Ik ben erg benieuwd waar ik over een jaar sta. Dat gevoel gun ik ieder andere Developer ook.”

Gerelateerde vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met Conny van Dijk, +31 6 22 98 68 72

Neem contact op
VX Company Software Development 12-2