VX Company Software Development 4

Achieve more bij VX Company

Jezelf ontwikkelen om relevant te blijven

Wat begon in 1988 aan een biljarttafel in een Amsterdams stadscafé, groeide uit tot wat we vandaag de dag zijn. Wij hebben technieken, tools en talen zien komen en gaan. Wij weten daardoor dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. 

Een mens is nooit uitgeleerd

Bij VX Company staat jouw ontwikkeling nooit stil. Bij ons draait het vooral om het ontwikkelen van jouw talenten. Iedere VX’er heeft zijn of haar eigen development programma, dat wordt samengesteld met onze technisch en people managers. Ook worden er regelmatig meetups, webinars, personeelsmeetings en kennisdelingssessies georganiseerd. Tijdens de kennisdelingssessies ga je samen met collega’s specifieke IT-vraagstukken uitdiepen.

Daarnaast bezoeken we graag evenementen om nieuwe kennis op te doen. Je snapt het vast al: kennisdeling staat bij ons centraal. Het zit geworteld in ons DNA.

“Ik kwam in een warm bad terecht en voelde mij er direct thuis. Ondanks dat er op afstand gewerkt wordt, is er veel aandacht voor je. Dit bedrijf is veel groter dan mijn vorige werkplek en ondanks dat helpt iedereen je vanaf het moment dat je de deur binnenstapt.”

Eelco Duinsbergen

Software Developer .NET
Onze cultuur

Passie voor Software Development

Wat ons bindt is passie voor Software Development. Wij blijven bij met nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We vinden het gaaf om met en van elkaar te leren en het beste uit onszelf en uit elkaar te halen. Dat moet ook wel, want we gaan voor kwaliteit.

 

Een cultuur waarin wij er zijn voor jou, ook als het eens tegen zit, en waarin we er zijn voor het nastreven van jouw en onze ambities. Kortom, de kernwaarden onder onze cultuur zijn:

 • Ontwikkeling

 • Kwaliteit

 • Betrokkenheid

Kennisdag1

WAAROM WERKEN BIJ VX COMPANY?

Wij zijn er voor jou. Voor het nastreven van gezamenlijke ambities. Continu jezelf blijven ontwikkelen en ondertussen een ster zijn in jouw vakgebied. Meewerken aan innovatieve projecten die jou blijven uitdagen. Werk wat er echt toe doet. Werk wat je inspireert en bijdraagt aan een betere wereld. Nieuwe dingen proberen en ontwikkelen. Verwachtingen overtreffen. Altijd een stapje extra.

eindeloos-ontwikkelen

Eindeloos ontwikkelen

Je maakt je eigen development programma en wij stimuleren je daarbij. Wij vinden het belangrijk dat jij de regie voert over je eigen ontwikkeling en wij faciliteren je met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

uitdagende-projecten

Uitdagende projecten

Je werkt bij inspirerende klanten en wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. We zoeken altijd naar de best passende opdracht bij jouw mogelijkheden en groeiambitie. En als jouw groei eerder stopt dan je opdracht dan gaan we op zoek naar een andere passende opdracht.

flexibel-werken

Flexibel werken

Daaronder verstaan wij dat je minimaal 2 dagen per week thuis kan werken en de praktijk is dat het voornamelijk thuiswerken is. Maar ook onze arbeidsvoorwaarden maken het werk flexibel: keuze om extra vakantiedagen bij te kopen boven de standaard van 29 dagen, eigen keuze voor laptop en mobiel, een mobiliteitsvergoeding of leaseauto (flexlease) en nog veel meer.

open-cultuur

Open cultuur

Wij willen samen beter worden in ons vak. We troeven elkaar niet af, maar we zoeken elkaar op. We genieten ervan om kennis te delen en te ontwikkelen. Een gezonde balans tussen werk en privé vinden we belangrijk, je moet langer mee dan vandaag.

“Gelukkig houd je carrière bij VX Company niet op als een functie niet goed bij je past. Samen met onder andere de directeur keken we naar welke functie dan wel bij mij zou passen. Zo ben ik de Agile hoek ingegaan.”

Maarten Hoppen

Agile Coach
Talent Development

Alles voor jouw ontwikkeling

Onder de naam Talent Development biedt VX Company interne trainingen aan die kort en krachtig zijn en een directe relatie hebben met de benodigde soft skills van onze VX’ers.

 

Verschillende onderwerpen die in het verleden al eens voorbij kwamen zijn bijvoorbeeld presenteren, personal Kanban, intakevaardigheden, bloggen, visueel communiceren en focus op je focus. Het is ieder jaar weer een verrassing wat er op het programma staat! En nog wat highlights uit ons Talent Development programma:

 • Vakgroepen om samen te verdiepen in vakspecifieke onderwerpen

 • Udemy account om zelf trainingen en cursussen te volgen

 • Vrolijke Vrijdag elke maand met gevarieerde inhoudelijke tracks en altijd een afsluiting met een verrassing......

 • Financiering van opleidingen (bijvoorbeeld je HBO-diploma)

 • Begeleiding door een technical coach, uiteraard afhankelijk van de behoefte

 • En vooral veel collega's die altijd open staan om elkaar te helpen

VX Company Data Integration 12
Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Solliciteren bij VX Company is simpel. We hebben een sollicitatieproces opgezet, waar je makkelijk doorheen rolt.

 • Stap 1

  Oriënterend gesprek

  In het gesprek maken we nader kennis met elkaar. Leuk zo'n cv, maar het zegt niet alles. Over en weer zijn we in de gelegenheid om vragen te stellen en te beoordelen of we goed bij elkaar passen.

 • Stap 2

  Code test

  Een code test of het uitwerken van een casus is een vast onderdeel in het sollicitatieproces. Zo ervaar jij hoe het is om met collegae van VX Company samen te werken en andersom natuurlijk. Na de codetest praten we met elkaar door over de ervaringen.

 • Stap 3

  Aanbieding

  Wij doen je een passende aanbieding en we bespreken uitvoerig wat de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, zodat jij weet wat je allemaal van ons kunt verwachten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Soweto Care System

Soweto Care System ondersteunt wereldwijd bij het uitvoeren van primaire taken zoals thuiszorg, zorg voor wezen en kwetsbare kinderen, HIV-counseling en -testing, mensenrechten en educatieve programma’s. Zij stelt non-profit organisaties in staat hun organisatie te ontwikkelen en de uitvoering van primaire taken, workflow, monitoring en evaluatie te verbeteren. Hiervoor biedt zij advies, implementatie, training en ondersteunende diensten.

 

De Soweto Care System software is ontwikkeld door VX Company en al sinds 2006 in gebruik. Deze software helpt inmiddels ruim 90 hulpverleningsorganisaties in Zuid-Afrika bij het opzetten van een overzichtelijke administratie en het maken van maandelijkse rapportages voor overheid en donororganisaties. Daarnaast werkt de software als managementtool, waar vanuit de nodige informatie ontvangen wordt en vragen van stakeholders beantwoord kunnen worden.

MVO-1

Wat wij jou bieden

Uitdagende opdrachten

bij inspirerende klanten waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Passende opdrachten

bij jouw mogelijkheden en groeiambitie en als jouw groei eerder stopt dan je opdracht gaan we op zoek naar een andere passende opdracht.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Mobiliteitsvergoeding of leaseauto (flexlease), kiezen van extra vakantiedagen bovenop de standaard 29 dagen, eigen keuze voor laptop en mobiel, pensioen en verzekeringen.

Ontwikkelmogelijkheden

hulp om jouw ambities waar te maken en ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op professioneel en technisch vlak.

Goed salaris

uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring en altijd inclusief een eindejaarsuitkering.

Thuiswerken

minimaal 2 dagen per week en in de praktijk is het nu vooral thuiswerken.

Heb je een vraag?

Neem contact op met Conny van Dijk: +31 6 22 98 68 72

Neem contact op
VX Company Software Development 12-2