Terug naar overzicht

De unieke werkwijze van VX Company

author profile picture

Naam: Yuri Burger

Huidige functie: Managing Director Software Development

Wij detacheren jou in de best passende opdracht

Hoe detacheren bedrijven en waarom lukt het bij ons wel altijd? We kunnen ons voorstellen dat deze vraag wel eens door je hoofd is gegaan. Je werkt als gedetacheerde developer en hebt al meerdere keren een verkeerde opdracht gehad. Bij VX Company nemen wij de tijd om de perfecte match voor jou te vinden binnen ons werkveld. Vastbesloten vinden wij voor iedere collega de beste fit. Met oog voor de belangen van de klant, van VX Company en van jou, matchen wij je bij de best passende opdracht. Hoe wij dit doen? In deze blog lees je alles over hoe wij detacheren.

 

Hoe werkt het detacheren van developers?

Detacheren én het werken voor verschillende opdrachtgevers kent meerdere voordelen. Met jouw ambities kan je je namelijk bij diverse opdrachtgevers verder ontwikkelen. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door. Wanneer er een klant komt met een specifiek vraagstuk starten wij het traject naar het vinden van de matchende developer. Doordat we in gesprek zijn met de klant begrijpen we de wensen en behoeften van de klant beter. Dit zorgt ervoor dat jij alles uit een relatief korte opdracht kunt halen. 

Jouw ambities worden op voorhand besproken. Of dit nou op professioneel vlak of persoonlijk vlak is, door de juiste match te vinden word jij optimaal uitgedaagd. Met al deze kennis weten wij welke opdracht bij jou past en ga jij bovendien aan de slag met uitdagingen die een concrete impact hebben op een organisatie. Door onze grote diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten, is er altijd voldoende speelruimte om ook daadwerkelijke de beste match voor jou te vinden. Jij past dus altijd op een van onze opdrachten én binnen de werksfeer van de opdrachtgever. 

 

Hoe werkt dit detacheringsproces voor jou? 

Ons detacheringsteam is een goed op elkaar ingespeeld team dat, in combinatie met de juiste kennis, zorgt voor jouw succesvolle match. Wij streven naar een echte connectie tussen jou en de opdracht, waarin we verder kijken dan alleen het commerciële vlak van een opdracht. Want waar de één het contact met de opdrachtgever onderhoudt, is de ander zeer betrokken bij jouw detacheringsproces. Dat maakt dat onze matches 99% van de tijd slagen. 

Het is echter niet altijd perfect en detacheringen kunnen helaas wel eens mis gaan. Maar dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij leren van ieder project. Door continu te werken aan de verbetering van ons proces, kunnen wij onze opdrachtgevers beter van dienst zijn, en jou een passende match bieden. Bijvoorbeeld het optimaliseren van het Persoonlijk Ontwikkel Plan dat jij aan het begin van je loopbaan invult. We zorgen ervoor dat we jouw ambities nog concreter en tastbaarder maken. 

Maar hoe ziet dit proces er dan uit? Doordat onze lijntjes kort zijn, zijn wij van alle ontwikkelingen op de hoogte. Ook wanneer jouw leerproces er bij een huidige opdracht op zit. Op dat moment gaan we samen verder kijken naar nieuwe uitdagingen in jouw werk als software developer.

Voordelen detachering: ervaar het bij VX Company!

Door een goede ‘’driehoeksverhouding’’ te hebben tussen de communicatie met ons interne personeel, de professionals en de opdrachtgevers is een geslaagde match vanzelfsprekend haalbaar. Bij ons ben jij geen nummer, maar een echt persoon. Wij leren jou kennen door de persoonlijke gesprekken die we samen zullen voeren aan het begin, maar ook gedurende jouw tijd binnen VX Company. Bij ons doe je meer dan alleen werken. Je krijgt de ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en ondertussen te schitteren in jouw vakgebied.

Ouafae Oueld-Lbenay, Senior Test Specialist bij VX Company vertelde in een eerdere blog over haar werk bij VX Company: ‘’Ik ervaar veel vrijheid en de stimulatie om mezelf te blijven ontwikkelen.’’. In haar tijd bij ons heeft ze slechts één keer een opdracht gehad waar zij zich niet op haar plek voelde. Dit eenmaal aangekaart is er binnen no-time geschakeld. Al snel kon zij aan de slag bij een andere opdrachtgever. Wij geloven sterk in onze werkwijze: ‘’Want waar veel bedrijven het beloven, maken wij het echt waar!’’

Lees Ouafae's verhaal

Ouafae-Oueld-Lbenay

Benieuwd naar nog meer verhalen? De komende tijd nemen andere professionals en klanten je mee in hun ervaringen bij VX Company.

 

 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij VX Company krijgen we veel unieke en uitdagende aanvragen voor projecten, opdrachten en ander werk. Wij zijn daarom altijd op zoek zijn naar nieuwe getalenteerde en gedreven professionals die teams en organisaties vooruit willen helpen. Bekijk de vacatures en zie waar jij ons team kunt versterken:

Gerelateerde vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met Conny van Dijk: +31 6 22 98 68 72

Neem contact op
VX Company Software Development 12-2