Junior Data Analytics Consultant

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor Data Analytics en wil je hierin graag verder groeien? Dan ben jij misschien wel de Junior Data Analytics Consultant die we zoeken voor in het Data Integretion & Analytics team. 

Wat ga je doen?

Als Junior Data Analytics Consultant draag je bij aan het oplossen van complexe datavraagstukken bij opdrachtgevers van VX Company. Doordat je regelmatig wisselt van opdracht en soms zelfs meerdere opdrachten (in deeltijd) combineert, zie je veel verschillende organisaties en word je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Vanuit je team krijg je de coaching en middelen aangereikt om te reflecteren en te leren. Daarnaast ontwikkel je als junior samen met je talentmanager een persoonlijk leerplan, zodat je grote stappen gaat maken op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Je werkt nauw samen met klanten en levert een belangrijke bijdrage aan elke opdracht. Je benut de bedrijfscontext om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Je betrekt je teamleden en de opdrachtgever bij je analyses en bevindingen. Je managet de verwachtingen van de opdrachtgever en je teamleden en zorgt ervoor dat acties en aanpak van werkzaamheden voortdurend zijn afgestemd op het halen van het beoogd resultaat en de toegevoegde waarde daarvan voor de opdrachtgever.

Functievereisten

Jij bent dienstverlenend en hebt een hart voor data! Naast WO denk- en werkniveau heb je (of ben je binnen korte tijd bereid bij te spijkeren):

  • Kennis van data analyse, data modelleren en het implementeren van datawarehouses
  • Niet alleen interesse in IT, maar ook oog voor de business
  • Een ‘aanpakkers’-mentaliteit en uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
  • Plezier in het enthousiasmeren en overtuigen van klanten en teamleden.


Het is een pre als je beschikt over:

  • Kennis van Cloudplatformen en programmeren in bijvoorbeeld Python en R
  • Kennis van Power BI
  • Kennis van SSAS en DAX
  • Kennis van SQL Server.


Wat krijg je van ons?

Een betrokken team met veel kennis en kunde in huis, interessante opdrachtgevers en ruime mogelijkheden tot ontwikkeling. Daarnaast zijn natuurlijk jouw (marktconforme) salaris, vervoer, laptop, telefoon, pensioen en verzekeringen goed geregeld. En last but definitely not least, werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Jouw toekomstige team

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen. Het primaire doel is opdrachtgevers te helpen het maximale te halen uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Gitta Mes via gmes@vxcompany.com of +31 6 25 00 55 78.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.