Junior Data Analytics Consultant

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor Data Analytics en wil je hierin graag verder groeien? Dan ben jij misschien wel de Junior Data Analytics Consultant die we zoeken voor in het VX BI & Advanced Analytics team. 


We zijn expert op het gebied van data analyse en leveren daarbij diensten op het gebied van business intelligence, big data en data science. In deze functie draag je bij aan het oplossen van complexe datavraagstukken voor onze klanten. In dit team ligt de focus op advies en implementatie van data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen. We werken voor toffe organisaties en realiseren impactvolle projecten. Niet alleen de afwisseling tussen projecten geeft je de mogelijkheid om je op zowel technisch als persoonlijk vlak te laten groeien, ook jouw persoonlijke leerplan en de continue coaching van jouw talentmanager zorgen ervoor dat je grote stappen maakt. Werken doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een team ervaren en gezellige data analisten en BI-experts tot je beschikking.

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Jij bent een assertieve consultant met een hart voor data! Jij weet de balans te vinden tussen resultaatgericht werken en een klantgerichte aanpak en draagt actief bij aan het vergroten van ons netwerk. De benodigde kennis en ervaring heb je of ben je binnen korte tijd bereid bij te spijkeren. Zoals: 

  • Kennis van data analyse, data modelleren en het implementeren van datawarehouses
  • Kennis van Cloudplatformen en programmeren in bijvoorbeeld Python en R
  • Uitstekende analytische vaardigheden
  • Netwerken en koopsignalen herkennen
  • Ervaring met de “Microsoft Power Family”
  • Klanten en teamleden enthousiasmeren en overtuigen 


Wat betekent dat voor jou?

Uitdagende projecten bij leuke opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie waarin je wordt betrokken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Ook aan later is gedacht met een ontwikkeltraject op maat, goede verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, kun je deelnemen aan activiteiten en uitjes en krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Rosanna, via de solliciteerbutton, rdhaan@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je!


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.