Junior Data Analytics Consultant

Functieomschrijving

Heb je een passie voor data? Vind je het leuk om je hersens te kraken over complexe vraagstukken? Stel je de juiste vragen om een tot een goede oplossing te komen? Word jij onze nieuwe Data Analytics Consultant?


Als Data Analytics Consultant draag je bij aan het oplossen van complexe datavraagstukken bij opdrachtgevers van VX Company. Doordat je regelmatig wisselt van opdracht en soms zelfs meerdere opdrachten combineert, zie je veel verschillende organisaties. Hierdoor word je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen.
Je werkt nauw samen met de klant en benut de bedrijfscontext om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Je betrekt je teamleden en de opdrachtgever bij je analyses en bevindingen. Daarbij zorg je ervoor dat de acties en aanpak van werkzaamheden voortdurend zijn afgestemd op het beoogde resultaat.


Hoe helpen we je hierbij?
Als je bij ons begint, ontwikkel je samen met je talentmanager een gepersonaliseerd leerplan zodat je grote stappen gaat maken op zowel technisch als persoonlijk vlak. Hieronder vallen bijvoorbeeld Power BI en SQL training, Scrum/Agile, Python en/of R, zelfstudie en het bezoeken van events. Daarbij krijg je vanuit ons team coaching en middelen om jouw talenten optimaal te ontwikkelen. Ook organiseren we regelmatig kennissessies, haal je certificaten en werk je samen met collega’s aan projecten. 

In je opdracht word je ondersteund door je VX-collega’s en je krijgt een mentor waar je op kan terugvallen. In ons betrokken team van 20 professionals hoef je je nooit alleen te voelen!

Functievereisten

Je hebt:

  • WO denkniveau en bent niet bang dat te gebruiken
  • Affiniteit met data en data analyse
  • Ook oog voor “de business”
  • Analytische en communicatieve vaardigheden.

Als je hier al ervaring mee hebt is dat mooi meegenomen, maar anders ga je het leren:

  • Power BI, DAX, SSAS en Power Query
  • Data modelleren, datawarehousing, ETL/ELT
  • SQL, Python, R
  • Azure, ADF, SSMS, SSIS, etc.


Wat krijg je van ons?

Een goed salaris natuurlijk. Ook de secundaire voorwaarden zoals een leaseauto of reiskostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioen, studiebudget en verzekeringen zijn goed geregeld. Daarnaast kom je in een betrokken team met veel kennis en kunde, interessante opdrachtgevers en ruime mogelijkheden tot ontwikkeling. We dagen je uit om mee te werken aan de groei van ons bedrijf en hoe we het nog leuker maken. Last but not least werk je met toffe collega’s, organiseren we regelmatig activiteiten en uitjes en krijg je minstens 29 vakantiedagen per jaar!


Jouw toekomstige team

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen bij Nederlandse bedrijven en de overheid. Ons doel is opdrachtgevers te helpen het maximale uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering te halen.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Gitta Mes via gmes@vxcompany.com of +31 6 25 00 55 78.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.