• Vrijdag 20 januari 2023
Help ons de technische oplossing te verzinnen.

 

In de zomer zitten mensen graag tot laat in het park. Tegen de avond speelt het hongergevoel op. En wat doe je als je honger hebt? Een overheerlijke pizza bestellen.

 

Er wordt besteld bij een supersnelle pizzakoerier. Maar op welk adres moet er bezorgd worden? Daar begint het probleem, want zonder adres geen pizza! De meest voor de hand liggende optie voor bezorgen is dan: het dichtstbijzijnde huis aan het park.

 

Jij woont vlak naast het park en precies jouw huis is het vaste bezorgadres van de mensen in het park. Regelmatig gaat je deurbel: ''Pizza voor meneer X?''. En op warme dagen gaat de bel soms wel tien keer. Je wordt er knettergek van. 

 

Samen met jou willen wij hier een unieke, technische oplossing voor vinden. Op vrijdag 20 januari organiseren wij de derde kennisdag bij VX Company waar we met elkaar aan de slag gaan. Jij kan daar bij zijn!

 

Hoe laat?

09:00 - 17:00

 

Waar?
Baarnsche Dijk 8, 3741 LR Baarn

 

Hoe?
Gratis inschrijven

 

 

 

Het programma

Drie of vier teams gaan aan de gang met het Internet of Things. Voor deze kennisdag gaat het om een Ring deurbel, Azure Durable Functions, met Speech to Text en een chat bot. Middels kunstmatige intelligentie gaan we ervoor zorgen dat de deurbel een pizzadoos kan herkennen. Iedere twee uur gaat een team zijn deurbel testen. De andere teams spelen bezorger en schoonmoeder. Voor iedere geslaagde test-case krijgt een team punten. Het team met de meeste punten wint de Kennisdag-bokaal.

 

De organisatie

AI/ML experts: Ferdi Meijer en Eelco Duinsbergen

Agile coaches: Saskia Aalberts en Maarten Hoppen

Ring-deurbel-expert: Albert Starreveld

Meld je nu aan!

Meld je aan en ontvang verdere informatie over deze kennisdag!

Vul het formulier in

Heb je een vraag?

Neem contact op met Conny van Dijk: +31 6 22 98 68 72

Neem contact op
VX Company Software Development 12-2