• Dinsdag 2 april 2024

De wereld staat niet stil, zeker niet voor een IT dienstverlener. We zijn als organisatie bewust bezig onze kennis continu te vergroten en groepen, door middel van leren, met elkaar te verbinden.

 

We doen dit met regelmaat met meetups, webinars, whitepapers en blogpost artikelen. Om een centraal thema te hebben, hebben we er begin 2022 voor gekozen om dit met een Open Source Software project te doen: Amped.

 

 

In een open discussie bespreken we een flink aantal relevante onderwerpen in ons vakgebied. En bepalen we en passent of het voor ons Open Source project "Amped" geschikt is.

 

Het lijkt wel of de wereld van software ontwerp, ontwikkeling en het gebruik steeds sneller verandert. Het is de tijd van innovatie en elke dag komen er nieuwe tools, methodes en technieken bij. Als software engineer, consultant of architect is het spannend om te zien waar het in ons vakgebied naar toe gaat. Bij VX onderzoeken we dit graag samen. Op ons Open Source platform "Amped" passen we dergelijke innovaties toe, maar hebben we ook regelmatig vooraf inhoudelijke discussies. Dit doen we aan de hand van Technology Radar sessies:

 

We gaan het hebben over welke technieken we vandaag al succesvol inzetten en welke er nog aan zitten te komen. Waar hopen we op, wat verwachten we van bepaalde frameworks of concepten? Zijn er hoopvolle ontwikkelingen en waar denken we zelf dit jaar mee aan de slag te gaan. In een open discussie bespreken we een flink aantal relevante onderwerpen in ons vakgebied. En bepalen we en passent of het voor ons Open Source project "Amped" geschikt is.

Amped is dus Open Source software, maar het is vooral een manier om samen te ontdekken en te leren. Het is een discussieplatform, maar ook een plek om onze live coding sessies te doen. Amped komt terug in artikelen die relevante onderwerpen bespreken en is een bron van inspiratie voor interne en externe meetups.

Doe mee of volg ons via één van de kanalen:

Meld je nu aan!

Leuk wanneer we je tijdens dit event kunnen ontmoeten. Meld je aan en je ontvangt van ons nadere gegevens.

Vul het formulier in

Heb je een vraag?

Neem contact op met Yuri Burger: +31 6 11 75 16 83

Neem contact op
VX Company Software Development 12-2