Test Specialist Datawarehousing

Functieomschrijving

Ben jij een allround Test Specialist die ervaring heeft met continuous integration en continuous deployment? En lijkt het je tof om samen met ontwikkelaars in een DevOps/Agile team te werken? Dan ben jij misschien wel de Tester die wij zoeken!


Als Test Specialist ben je in staat om binnen het Agile team, per sprint de testen vorm te geven en uit te voeren. Daarnaast stem je met je eigen team en andere betrokkenen af hoe de testwerkwijze verder te professionaliseren. Samen met collega’s ontwikkel je een werkwijze die de constante kwaliteit van het datawarehouse garandeert. Het datawarehouse maakt data uit verschillende bronnen toegankelijk voor de eindgebruikers en voor internetpublicaties.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Naast HBO of WO denk- en werkniveau heb je minimaal 4 jaar allround ervaring met het testen van IT-systemen en meer dan 1 jaar specifiek met datawarehouses. Daarnaast heb je:

  • Ervaring met keten- en integratietesten en regressietesten in softwareontwikkeling
  • Ervaring met testen en testautomatisering in een OTAP-inrichting
  • Kennis van SQL, SQL-server en Microsoft SSIS
  • Ervaring met werken in Agile/Scrum omgeving
  • Ervaring met het werken in een DevOps team is een pre.

Je bent analytisch sterk en hebt het vermogen en de drive om de testwerkwijze verder vorm te geven. Verder ben je ondernemend, een echte teamplayer, innovatief, resultaat- en klantgericht.


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met onze recruiter Rosanna via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11.

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.