Test Engineer

Functieomschrijving

Wil je dagelijks werken in afwisselende en uitdagende projecten waar jouw werk de succesfactor is? Dan ben jij misschien wel de Testautomatiseerder of Technisch Tester die wij zoeken!


Als Test Engineer ben jij de succesfactor in onze projecten. Binnen het DevOps ontwikkelteam zet jij je expertise in om bij te dragen aan de kwaliteit van bedrijfskritische maatwerk software voor onze klanten. We houden hierbij gezamenlijk focus op hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Als team denken we mee met de klant om tot het beste resultaat te komen. Daarbij geef jij advies en invulling op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Binnen het DevOps team word je meegenomen in software ontwikkelingsopdrachten, in Baarn of bij onze klanten op locatie. Daarnaast word je verder geschoold in de methoden en technieken die gebruikelijk zijn in de markt.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

Functievereisten

Als ervaren Testautomatiseerder of Performance Tester heb je natuurlijk je TMap– en/of ISTQB–certificering. Je bent van mening dat betrouwbare software pas zo genoemd mag worden als het grondig en zo mogelijk geautomatiseerd getest is. Verder heb je naast je WO of HBO opleiding ruime ervaring met:

  • Agile/Scrum of DevOps methoden
  • IDE’s zoals JetBrains IntelliJ, Eclipse en Microsoft Visual Studio
  • Ontwikkeltools zoals Git, Jenkins, Docker
  • API testautomatisering met tools zoals SoapUI, Katalon en Postman
  • Kennis van BDD en ervaring met het uitdragen van deze kennis

Wij verwachten dat je als Test Engineer breed georiënteerd bent binnen jouw domein. Echter, voldoen aan het complete lijstje is niet het belangrijkste. Wij geloven dat het meeste te leren valt!

Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers waarbij je 2 dagen thuis mag werken, een top salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.