Software Engineer .NET

Functieomschrijving

VX Company is op zoek naar een ondernemende .NET Developer die onze accountmanager helpt om invulling te geven aan mooie projecten. Zie jij jezelf werken aan complexe analyse-, ontwikkel- en implementatieprojecten voor diverse opdrachtgevers? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou hoog in het vaandel? Dan maken we graag kennis met je!


Als Software Engineer .NET bij VX Company zet jij je kennis in tijdens ontwikkel- en implementatieprojecten voor diverse opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met onze accountmanager, ontwikkelt bij klanten moderne en stevige webbased enterprise applicaties en werkt aan uitdagende integratievraagstukken van bestaande bedrijfsprocessen en webtoepassingen. Je vindt het een uitdaging om de rol van Lead Developer op te pakken. Deze rol brengt een grote mate van zelfstandigheid met zich mee.

 

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat zowel de opdrachtgever als collega’s je graag zien. Jij loopt inmiddels al wat jaren mee als ontwikkelaar en weet waar je krachten liggen. Vanuit deze kennis wil je een bijdrage leveren aan de verdere groei van het team. Jij hebt een zelfstandige houding en de drive om je te blijven ontwikkelen. Aanvullend op je HBO opleiding heb je kennis en ervaring opgedaan met: 

  • .NET en ASP.NET Core
  • CSS en HTML
  • XML of REST/JSON Web Services
  • JavaScript frameworks zoals Angular, React of Vue
  • Microsoft Cloud platform
  • Visual Studio, TFS/Azure DevOps en SOLID Design Principles zijn jou ook niet vreemd


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72.

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.