Software Engineer .NET

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende .NET Software Engineer met ambitie? Wil jij graag samenwerken aan mooie projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers? Wil jij klanten verder helpen met slimme oplossingen? En wil jij met begeleiding op professioneel en technisch vlak doorgroeien in je loopbaan? Dan ben jij de Software Engineer die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als .NET Software Engineer ga jij je kennis inzetten tijdens ontwikkel- en implementatieprojecten voor diverse opdrachtgevers. Je ontwikkelt moderne en stevige webbased enterprise applicaties. Je werkt aan uitdagende integratievraagstukken van bestaande bedrijfsprocessen en web toepassingen. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt in teamverband en verliest het doel niet uit het oog. Problemen pak je zelfstandig aan, maar wanneer nodig krijg je hulp van je team. Daarnaast voel je je prettig in een Agile omgeving.

Functievereisten

Je bent geschikt voor deze functie als je tenminste 3 jaar relevante werkervaring hebt op het gebied van .NET software ontwikkeling. Je hebt ervaring met:

  • .NET (Core) en ASP.NET
  • Meerdere jaren schrijven in C#
  • Het werken met Azure en het gebruik van Git voor Source Control
  • REST en het bouwen van API’s
  • Agile methoden en principes.

Waar we extra enthousiast van worden, is wanneer je:

  • bekend bent met architectural patterns (bijvoorbeeld Event Driven, Microservices)
  • naast C# ook schrijft in Javascript of TypeScript
  • kennis hebt van 1 of meerdere front-end frameworks (Angular, React of Vue.js)
  • ervaring hebt met het gebruik van Jira en Confluence of Azure DevOps voor het beheren van workitems
  • kennis hebt van Docker of Kubernetes en CI/CD.


Wat krijg je van ons?
Uitdagende projecten bij inspirerende klanten, een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op professioneel en technisch vlak. De mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Wij zorgen ervoor dat je op uitdagende projecten kan worden ingezet en houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen.

Daarnaast ben je verzekerd van een goed salaris en mag je 2 dagen thuiswerken. Vervoer, laptop, telefoon, pensioen en verzekeringen zijn ook goed geregeld. Last but definitely not least: werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Jouw toekomstige team
Het Software Development team is expert op het gebied van maatwerk software ontwikkeling. Een veelzijdig en multidisciplinair team dat voor veel organisaties werkt aan state-of-the-art projecten en toffe opdrachten. Deze enthousiaste club collega’s organiseert daarnaast graag technische en sociale events, waaronder diverse webinars, studiegroepen, kennissessies en verschillende meet-ups. Maar dat niet alleen, ook bloggen is iets wat het team graag inzet voor het delen van hun kennis!

Nieuwsgierig geworden naar blogs van onze VX’ers?
Lees dan hier hoe onze collega Dimitri van Leent vertelt over ‘Het werken bij VX Company als .NET Software Engineer’ of lees hier de blogpost van Daan Stolp over ‘Front-end skills als .NET Software Engineer.’

Ben jij #VeryXcited en is software ontwikkeling echt jouw ding?
Solliciteer dan direct! We ontvangen graag jouw cv en motivatie(vlog). Liever eerst een persoonlijk gesprek? Neem contact op met Conny van Dijk via 06 22 98 68 72. Conny is jarenlang ontwikkelaar geweest en vindt het hartstikke leuk om te sparren over haar ‘oude’ vak! Zij drinkt graag een (virtuele en) vrijblijvende kop koffie met je!


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.