Software Engineer Java

Functieomschrijving

Ben jij een Java Developer met ambitie? Wil jij graag werken aan state-of-the-art projecten voor gave opdrachtgevers? Dan ben jij misschien wel de Java goeroe die wij zoeken! 
 

Als Software Engineer Java bij VX Company draag je binnen het Software Development team bij aan de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties. Je werkt met moderne technieken, ontwikkeltools en methoden. Het niveau van de werkzaamheden is hoog. Met jouw expertise, inzet en enthousiasme bouw je mee aan moderne en stevige webbased enterprise applicaties. Door te werken met verschillende organisaties, projecten, stacks en methodes blijf je op zowel persoonlijk als technisch vlak groeien. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s tot je beschikking.

Bij VX Company staan ontwikkeling, “gewoon” goede dienstverlening en software voorop! Dat heeft ertoe geleid dat we één van de marktleiders zijn op het gebied van maatwerk applicatieontwikkeling en top projecten weten te realiseren.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan. 

Functievereisten

Jij bent een Java Developer met een aantal jaar ervaring. Je vindt het leuk om met puzzelen tot het beste resultaat voor je klant te komen. Je hebt ervaring met:

  • Spring en Spring boot
  • Moderne frameworks en tools
  • Design Patterns

Wij vinden het leuk als je polyglot bent of wilt worden. Maar voldoen aan het complete lijstje is niet het belangrijkste. Wij geloven dat het meeste te leren valt! 


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers waarbij je 2 dagen thuis mag werken, een top salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.