Software Engineer

Functieomschrijving

Als Developer bij VX Company werk je mee aan state-of-the-art projecten voor diverse en interessante opdrachtgevers. Als een van de marktleiders op het gebied van maatwerk applicatieontwikkeling weten we topprojecten te scoren. Met het Software Development team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties. Het niveau van de werkzaamheden is hoog en je werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Jouw kennis en enthousiasme worden gevraagd in het ontwerpen en bouwen van moderne en stevige webbased enterprise applicaties. Door te werken met verschillende organisaties, projecten, stacks en methodes blijf je op zowel persoonlijk als technisch vlak groeien.  

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Jij wil goede software leveren waar de klant echt wat aan heeft. Jij weet je te vernieuwen zonder het resultaat uit het oog te verliezen en betrekt collega’s en opdrachtgevers feilloos in het proces. Bovendien voel jij je thuis in een dynamische omgeving en werk je graag aan verschillende projecten. Software ontwikkeling is echt jouw vak. Daarom ben je continu bezig om je craftsmanship te verbeteren. Je hebt ruime ervaring met:

  • Java of .NET
  • CSS en HTML
  • Moderne frameworks en tools
  • Design Pattern


Wat betekent dat voor jou?

Uitdagende projecten bij leuke opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie waarin je wordt betrokken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Ook aan later is gedacht met een ontwikkeltraject op maat, goede verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, kun je deelnemen aan activiteiten en uitjes en krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Rosanna, via de solliciteerbutton, rdhaan@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je!
 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.