Software Engineer

Functieomschrijving

Als Software Engineer bij VX Company werk je mee aan state-of-the-art projecten voor diverse en interessante opdrachtgevers. Als een van de marktleiders op het gebied van maatwerk applicatieontwikkeling weten we topprojecten te scoren.

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties. Het niveau van de werkzaamheden is hoog en je werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Jouw kennis en enthousiasme worden gevraagd in het ontwerpen en bouwen van moderne en stevige enterprise applicaties. Door te werken met verschillende organisaties, projecten, stacks en methodes blijf je op zowel persoonlijk als technisch vlak groeien.

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Als Software Engineer wil jij goede software leveren waar de klant echt wat aan heeft. Jij verliest het resultaat niet uit het oog en betrekt collega’s en opdrachtgevers feilloos in het proces. Bovendien voel jij je thuis in een dynamische omgeving en werk je graag aan verschillende projecten. Softwareontwikkeling is echt jouw passie. Daarom draait het voor jou om craftsmanship en blijf je jezelf ontwikkelen. Je hebt ruime ervaring met:

  • Java of .NET
  • Moderne frameworks en tools
  • Design Patterns en Software Craftsmanship


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72.

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

 
Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.