Senior Data Analytics Consultant

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Data Analytics Consultant die zich graag blijft ontwikkelen en zijn/haar kennis graag deelt met collega’s? Die graag onderdeel uitmaakt van een betrokken team én energie krijgt van klanten uit de technische brand helpen? Dan ben jij de BI’er die wij zoeken! Lees snel verder.


Wat ga je doen?

Als Data Analytics Consultant bij VX Company draag je bij aan het oplossen van complexe datavraagstukken bij onze opdrachtgevers. Je wisselt regelmatig van opdracht en soms heb je meerdere (deeltijd) opdrachten tegelijk. Deze afwisseling houdt je scherp en daagt je uit om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast coach en ondersteun je junior en medior collega’s op technisch vlak en deel je jouw jarenlange ervaring en opgedane kennis met hen.

Je werkt niet alleen vóór de klant, maar ook nauw samen mét de klant. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van het beoogde resultaat en dus van grote waarde in elke opdracht. Om tot het beoogde resultaat te komen, benut je de bedrijfscontext, betrek je teamleden bij jouw analyses en manage je de verwachtingen van de opdrachtgever. Door te achterhalen wat de klant nu écht wil en door continu met de klant te schakelen, ontdek, bouw, implementeer en lever jij dé data-oplossing die onze klant uit de brand helpt.

Functievereisten

Is dit iets voor jou?

Jij bent geknipt voor deze functie wanneer je tenminste 6 jaar relevante werkervaring en hbo denk- werkniveau hebt. Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring met:

  • data analyse en data modelleren
  • het implementeren van datawarehouses
  • werken in een dienstverlenende rol
  • de Microsoft omgeving: on-premise en Azure
  • Agile werken
  • presales consultancy en het opstellen van business cases.

Waar we extra enthousiast van worden, is wanneer je:

  • graag meegaat met nieuwe IT-ontwikkelingen
  • nieuwe kennis je snel eigen maakt
  • kennis en ervaringen graag deelt via blogs, webinars, podcasts en social media.


Wat krijg je van ons?

Een betrokken team met veel kennis en kunde in huis, interessante opdrachtgevers en ruime mogelijkheden tot ontwikkeling. Daarnaast zijn natuurlijk jouw (marktconforme) salaris, vervoer, laptop, telefoon, pensioen en verzekeringen goed geregeld. En last but definitely not least, werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Jouw toekomstige team

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen. Het primaire doel is opdrachtgevers te helpen het maximale te halen uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Gitta Mes via gmes@vxcompany.com of +31 6 25 00 55 78.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.