Open sollicitatie

Functieomschrijving

Geen vacature gevonden die 100% aansluit? Geen probleem. Onze recruiter Rosanna hoort graag waarom jij denkt dat we een match zijn!


Bij VX Company dragen we met zijn allen bij aan onze excellente IT dienstverlening. Het niveau van de werkzaamheden is hoog en je werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Jouw kennis, enthousiasme en expertise zet je in om op jouw manier een steentje bij te dragen aan onze successen. Door te werken met verschillende organisaties, projecten, en methoden blijf je op zowel persoonlijk als technisch vlak groeien.

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot onze unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

Functievereisten

Jij bent expert op jouw gebied en kunt ons precies uitleggen waarom jij van toegevoegde waarde bent voor ons team. Zien we beiden de match, dan krijg je daar natuurlijk iets voor terug. Namelijk: uitdagende projecten voor leuke opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie waarin je wordt betrokken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. En ook aan later is gedacht, met goede verzekeringen, pensioenopbouw en een ontwikkeltraject op maat. Bovendien heb je de tofste collega’s, activiteiten, uitjes en maar liefst 29 vakantiedagen!


We horen graag van je! Dat kan door contact op te nemen met Joyce van Zenderen via de solliciteerbutton, door te mailen naar werkenbij@vxcompany.com of te bellen naar +31 6 15 46 64 52.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.