Microsoft Power Platform Developer

Functieomschrijving

Beschouw jij applicatieontwikkeling als een vak en vind je kwaliteit en klanttevredenheid superbelangrijk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Microsoft Power Platform Developer voor ons vaste team in Baarn! Voor ons is vakmanschap namelijk de basis voor onze dienstverlening (door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 8,5) en daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Denk aan examen-klasjes en pizza- en lunchsessies om elkaar verder te helpen en kennis te delen.

Wat ga je doen?
Als Power Platform Developer help je mee aan het bedenken en bouwen van oplossingen voor onze klanten binnen het Power Platform. Je schakelt tussen verschillende projecten waarbij jij zorgt voor vernieuwing en onderhoud. Dat betekent ook snel en nauwkeurig ingrijpen op verstoringen en potentiële verbeterpunten signaleren. Hierover houd je contact met onze klanten. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je werkt namelijk samen met een team van technisch sterke en fijne collega’s.

Functievereisten

Wat denken wij dat je mee moet brengen?
We zoeken vooral leuke mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en onderdeel willen uitmaken van ons toffe en informele bedrijf. Natuurlijk moeten die dan ook het volgende lijstje kunnen afvinken:

  • Minimaal twee jaar ervaring met Power Apps en Power Automate
  • Algemene kennis van maatwerk applicatieontwikkeling
  • Kennis van, en ervaring met SharePoint en SQL Server
  • Enthousiast, proactief en communicatief

Check?! En heb je ook nog:

  • Microsoft Power Platform Fundamentals (PL-900) certificering
  • Kennis van build en release pipelines op Azure DevOps en andere Azure componenten

...dan zijn we helemaal enthousiast!


Wat bieden we jou?
Uitdagende projecten voor mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn natuurlijk goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Wie zijn wij?
Als Microsoft Power Platform Developer werk je in een gezellig en collegiaal team op hybride basis, dus deels vanuit huis en deels op ons hoofdkantoor in Baarn. Je komt in een team waar je samen met bijna dertig collega’s (verdeeld over vier teams) nieuwe applicaties voor klanten ontwikkelt en bestaande applicaties door ontwikkelt. We zijn een hecht team met als motto: “Work like a captain, play like a pirate”. Dat betekent dat we graag werken aan resultaatverantwoordelijke projecten met toffe technieken, maar dat we ook van gezelligheid en af en toe iets lekkers houden.


Work like a captain
Dat we ons tot het uiterste inzetten om voor onze klanten mooie software op te leveren spreekt voor zich. Dit deel van ons motto uit zich ook in de technieken die we inzetten, zoals Kubernetes, Angular, Azure en nog vele andere. En natuurlijk in onze software ontwikkelstraat waar we geautomatiseerde build-pipelines voor al onze klanten hebben (met deployments naar Ontwikkel-, Test- en Productieomgevingen). Ook voeren we daar geautomatiseerde kwaliteitscontroles uit (met o.a. SonarCloud) en hebben we zelf tools ontwikkeld om de veiligheid van applicaties te verhogen.Play like a pirate

Dit deel van ons motto slaat op de gezelligheid en de socials die we met elkaar doen. In de pre-corona tijd werd er bijvoorbeeld elke week door iemand iets lekkers gebakken voor de ’Heel Applicatiebeheer Bakt-competitie’ en zeilden we met een paar mooie platbodems vanuit Monnickendam. Ook gingen we met z’n allen een weekend naar een groot huis in Friesland om vanuit daar allerlei leuke dingen te doen. Toen we nog volledige thuis werkten organiseerden we de gezelligheid online, met bijvoorbeeld onze VrijMiBo, een wijnproeverij, maar ook een online BBQ en dropping . Ook het ‘praatje bij de koffieautomaat’ deden we online, gelukkig kan dat inmiddels gewoon weer echt in levenden lijve!


VX Company

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. En dat betekent ook dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan. Wil je meer weten over alle toffe projecten waar wij aan werken? Lees dan onze klantcases.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteer button! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Mirjam Swets via mswets@vxcompany.com of +31 6 20 35 27 24.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.