Inhouse Java Developer

Functieomschrijving

Beschouw jij softwareontwikkeling als een vak en vind je craftsmanship super belangrijk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Java Developer van team Applicatiebeheer! Voor ons is craftsmanship namelijk de basis voor onze dienstverlening (welke door onze klanten beoordeeld wordt met gemiddeld een 7,8) en daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Denk aan sparren, kata’s, pizza- en/of lunchsessies.


Als Inhouse Java Developer werk je op ons hoofdkantoor in Baarn. Daar ondersteun je onze klanten op afstand met het beheer van hun bedrijfskritische applicaties. Je schakelt tussen verschillende projecten waarbij jij de systemen vernieuwt en onderhoudt. Dat betekent ook snel en nauwkeurig ingrijpen op verstoringen en potentiële verbeterpunten signaleren, waarover je met onze klanten contact houdt. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s klaar.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Als onze Inhouse Java Developer heb jij kennis van en/of affiniteit met:

  • Java Spring Boot (Data Batch, Data JPA en JDBC)
  • Modern web development met REST en Web API’s
  • HTML en CSS
  • Unit testen met Mockito


De volgende kennis komt ook zeker van pas:

  • Mongo DB
  • Liquibase
  • Kotlin
  • Katalon en/of Selenium
  • Gangbare Javascript frameworks zoals Angular

Kan je ook nog eens goed taarten bakken? Dan worden we helemaal gelukkig! Geen bak skills? Ook geen probleem. Wij geloven dat bijna alles te leren valt. 

Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Joyce van Zenderen via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 15 46 64 52.

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.