Inhouse Cloud Platform Engineer

Functieomschrijving

Zit jij al helemaal met je hoofd in de cloud en vind je craftsmanship super belangrijk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe droomcollega van het Cloud Platform Management team! Voor ons is craftsmanship de basis van onze dienstverlening (welke door onze klanten beoordeeld wordt met gemiddeld een 7,8) en daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Denk aan sparren, kata’s, pizza- en/of lunchsessies.


Als Inhouse Cloud Platform Engineer werk je op ons hoofdkantoor in Baarn. Daar ondersteun je onze klanten met het beheer van hun bedrijfskritische applicaties. Je schakelt tussen verschillende projecten waarbij jij de systemen vernieuwt en onderhoudt. Dat betekent ook snel en nauwkeurig ingrijpen op verstoringen en potentiële verbeterpunten signaleren, waarover je met onze klanten contact houdt. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s klaar.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

Vereisten

Als Inhouse Cloud Platform Engineer heb jij prima Google skills en kan jij werken met:
  • Microsoft Azure PaaS en SaaS 
  • Infrastructure as code
  • Kubernetes
  • DevOps automation

Daarnaast kun je goed uit de voeten met:

  • PowerShell en bash
  • Security by design
  • Virtual Networking
  • Analyse en rapportage over grote hoeveelheden data

Kan je ook nog eens goed taarten bakken? Dan worden we helemaal gelukkig! Geen bak skills? Ook geen probleem. Wij geloven dat bijna alles te leren valt.

Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Joyce van Zenderen via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 15 46 64 52.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.