Inhouse Cloud Platform Engineer

Functieomschrijving

Zit jij al helemaal met je hoofd in de cloud en vind je craftsmanship super belangrijk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe droomcollega van het Cloud Platform Management team! Voor ons is craftsmanship de basis van onze dienstverlening (welke door onze klanten beoordeeld wordt met gemiddeld een 7,8) en daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Denk aan sparren, kata’s, pizza- en/of lunchsessies.


Als jij onze droomcollega bent, werk je op ons hoofdkantoor in Baarn. Daar ondersteun je onze klanten met het beheer van hun bedrijfskritische applicaties. Je schakelt tussen verschillende projecten waarbij jij de systemen vernieuwt en onderhoudt. Dat betekent ook snel en nauwkeurig ingrijpen op verstoringen en potentiële verbeterpunten signaleren, waarover je met onze klanten contact houdt. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s klaar.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Als onze droomcollega collega heb jij prima Google skills en kan jij werken met het volgende:


  • Microsoft Azure PaaS en SaaS
  • Infrastructure as code 
  • Kubernetes
  • DevOps automation


Daarnaast kun je goed uit de voeten met:

  • PowerShell en bash
  • Security by design
  • Virtual Networking
  • Analyse en rapportage over grote hoeveelheden data


Wat betekent dat voor jou?

Uitdagende projecten bij leuke opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie waarin je wordt betrokken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Ook aan later is gedacht met een ontwikkeltraject op maat, goede verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, kun je deelnemen aan activiteiten en uitjes en krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Kan je ook nog eens goed taarten bakken? Dan worden we helemaal gelukkig! Geen bak skills? Ook geen probleem. Wij geloven dat bijna alles te leren valt. 

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Rosanna, via de solliciteerbutton, rdhaan@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je!


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.