Front-End Developer

Functieomschrijving

Brengt jouw front-end code projecten tot leven en vind jij clean code super belangrijk? Dan ben jij misschien wel de front-end held die we zoeken voor het Software Development team van VX Company!


Als onze front-end held ga je gave webinterfaces bouwen met impact. Bij interessante opdrachtgevers werken wij aan de ontwikkeling van bedrijfskritische maatwerk software. Meestal zijn we verantwoordelijk voor het gehele proces, maar soms ook voor een deel. Door de afwisseling in projecten blijf je groeien. Dat versterken we door altijd met je talentmanager te kijken naar de beste vervolgstappen. Werken doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s tot je beschikking.

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Ben jij onze front-end held? Dan heb je naast een creatief brein ook gedegen kennis van en ervaring met:

  • HTML en CSS
  • JavaScript
  • De ins en outs op het gebied van de nieuwste webontwikkelingen
  • Library's (zoals Angular)

Uiteraard heb je een voorkeur voor bepaalde frameworks, maar je hebt interesse in alles wat front-end raakt! Word je gelukkig van een complexe technische opdracht en vind je het ook leuk om te knutselen met de nieuwste technieken? Dan hebben we een match!

Wat betekent dat voor jou?

Uitdagende projecten bij leuke opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie waarin je wordt betrokken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Ook aan later is gedacht met een ontwikkeltraject op maat, goede verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, kun je deelnemen aan activiteiten en uitjes en krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Zie jij de match? Stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Rosanna, via de solliciteerbutton, rdhaan@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je!


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.