Front-End Developer

Functieomschrijving

Brengt jouw front-end code projecten tot leven en vind jij clean code super belangrijk? Dan ben jij misschien wel de Front-End held die we zoeken voor het Software Development team van VX Company!


Als onze Front-End Developer ga je gave webinterfaces bouwen met impact. Bij interessante opdrachtgevers werken wij aan de ontwikkeling van bedrijfskritische maatwerk software. Meestal zijn we verantwoordelijk voor het gehele proces, maar soms ook voor een deel. Door de afwisseling in projecten blijf je groeien. Dat versterken we door altijd met je talentmanager te kijken naar de beste vervolgstappen. Werken doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een team van technisch sterke en gezellige collega’s tot je beschikking.

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Ben jij onze Front-End held? Dan heb je naast een creatief brein ook gedegen kennis van en ervaring met:

  • HTML en CSS
  • TypeScript
  • De ins en outs op het gebied van de nieuwste webontwikkelingen
  • Moderne JavaScript frameworks zoals Angular, React of Vue

Uiteraard heb je een voorkeur voor bepaalde frameworks. Maar je hebt interesse in alles wat front-end raakt! Word je gelukkig van een complexe technische opdracht en vind je het ook leuk om te werken met de nieuwste technieken? Dan hebben we een match!

Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met onze recruiter Rosanna via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 21 50 67 11.

Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.