DevOps Engineer

Functieomschrijving

Ben jij een DevOps Engineer met ambitie? Wil jij graag samenwerken aan mooie projecten voor uiteenlopende klantomgevingen? Wil jij klanten verder helpen met slimme oplossingen en digitale transformaties? Én heb jij als T-shaped professional niet alleen ervaring met development (Dev) maar ook van operations (Ops) kant? Dan ben jij de DevOps Engineer die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Als DevOps Engineer ga jij oplossingen ontwikkelen en leveren waar de klant gelukkig van wordt. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt binnen de architectuur die je samen met de IT-architect hebt opgesteld. Jij verliest het doel niet uit het oog en betrekt collega’s en andere stakeholders feilloos in het proces. Je pakt problemen zelfstandig aan, je signaleert verbeterpunten en je komt met een oplossing die je later implementeert. Bovendien voel jij je prettig in een Agile omgeving.

Functievereisten

Is dit iets voor jou? 

Je bent geschikt voor deze functie als je tenminste 5 jaar relevante werkervaring in de IT hebt. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met:

  • ARM, Terraform, Ansible, Docker, Kubernetes, CI/CD, Cosmos DB, SQL, en Azure
  • software ontwikkeling
  • automatiseren en optimaliseren van software en systemen
  • diverse platforms
  • integratie van verschillende componenten
  • de nieuwste Cloud technieken
  • het werken met IAM systemen
  • meedenken over en ontwikkelen van slimme IT-oplossingen en processen
  • monitoren diverse omgevingen


Wat krijg je van ons?

Uitdagende projecten bij inspirerende klanten, een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op professioneel en technisch vlak. De mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Wij zorgen ervoor dat je op uitdagende projecten kan worden ingezet en houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen.


Daarnaast zijn een top salaris, 2 dagen thuiswerken, vervoer, laptop, telefoon, pensioen en verzekeringen goed geregeld. En last but definitely not least: werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Jouw toekomstige team
Het Software Development team is expert op het gebied van maatwerk software ontwikkeling. Een veelzijdig en multidisciplinair team dat voor veel organisaties werkt aan state-of-the-art projecten en toffe opdrachten. Deze enthousiaste club collega’s organiseert daarnaast graag technische en sociale events, waaronder diverse webinars, studiegroepen, kennissessies en verschillende meet-ups. Maar dat niet alleen, ook bloggen is iets wat het team graag inzet voor het delen van hun kennis!

Nieuwsgierig geworden naar blogs van onze VX’ers?
Lees dan hier hoe onze collega André Hogenkamp vertelt over “Reactive programming”. Of lees hier wat Aris van Ommeren vindt van werken bij VX Company.

Ben jij #VeryXcited en is software ontwikkeling echt jouw ding? 

Solliciteer dan direct! We ontvangen graag jouw cv en motivatie(vlog). Liever eerst een persoonlijk gesprek? Neem contact op met Conny van Dijk via 06 22 98 68 72. Zij drinkt graag een (virtuele en) vrijblijvende kop koffie met je!

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.