DevOps Engineer

Functieomschrijving

Ben jij een DevOps Engineer met ambitie? Wil jij graag samenwerken aan state-of-the-art projecten voor gave opdrachtgevers? Laten we dan eens koffie drinken!

Als DevOps Engineer bij VX Company werk je mee aan state-of-the-art projecten voor diverse interessante opdrachtgevers. Als een van de marktleiders op het gebied van maatwerk applicatieontwikkeling weten we topprojecten te scoren. Samen met het DevOps team draag jij zorg voor de ontwikkeling en functionaliteit van webbased enterprise applicaties. In jouw rol werk je nauw samen met de accountmanager om invulling te geven aan mooie projecten. Je pakt uitdagingen op en bouwt mee aan de groei van het team. Samen met je talentmanager zorg je ervoor dat jij zelf ook niet stil blijft staan en dat je op zowel persoonlijk als technisch vlak jezelf blijft ontwikkelen.


VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen. Technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, plezier en ontwikkeling centraal staan.

Vereisten

Jij bent een DevOps Engineer met 5 jaar relevante werkervaring. Je vindt het leuk om met puzzelen tot het beste resultaat voor de klant te komen. Naast WO/HBO denkniveau heb je:

  • Kennis van Azure en Kubernetes
  • Talent voor het ondersteunen van teams en klanten bij het implementeren van DevOps processen, methoden en tools
  • Ervaring met automation tools

Wij verwachten dat je als DevOps Engineer breed georiënteerd bent binnen jouw domein. Echter, voldoen aan het complete lijstje is niet het belangrijkste. Wij geloven dat het meeste te leren valt!


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.