Data Analytics Consultant

Functieomschrijving


Ben jij een ervaren Data Analytics Consultant die zich wil blijven ontwikkelen en kennis graag deelt met anderen? Lees dan wat VX Company je te bieden heeft.


Ambitie VX Company Data Integration & Analytics

Ons doel is helder: in 2024 behoren wij tot de 5 beste Data Integration & Analytics teams in Nederland. Dat betekent dat in ons team de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling, kennis delen, opleiding en ‘learning on the job’.  Met deze ambitie is er volop ruimte voor ervaren en betrokken Data Analytics consultants die een trekkersrol willen vervullen in (het verwerven van) mooie opdrachten en het coachen van collega's in deze veelbelovende scale-up van de VX Company Group.


Werken in uitdagende opdrachten

Natuurlijk werk je als Data Analytics Consultant aan gave projecten. Je werkt nauw samen met de klant en benut de bedrijfscontext om complexe data analyse vraagstukken op te lossen. Je neemt het voortouw en betrekt je teamleden en de opdrachtgever bij je analyses en bevindingen. Je acties en aanpak van werkzaamheden stem je af op het beoogde resultaat. 


Kennisdelen en coachen van collega VX'ers

Vanuit een inhoudelijke voortrekkersrol help jij onze VX Young Professionals het vak te leren en draag je bij aan de groei van onze club. Je krijgt tijd en middelen om je rol van coach goed uit te voeren en daarin jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontwikkelt met je collega VX'ers nieuwe kennisdelingsinitiatieven.


Bouwen aan ontwikkeling van jezelf en ons team

Wanneer jij vanuit een prettige, veilige werkomgeving de middelen krijgt om met enthousiasme, kunde en verantwoordelijkheid je werk te doen, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij de best mogelijke dienstverlening krijgen. Daarom geven we jou de vrijheid, verantwoordelijkheid en ondersteuning om het beste uit jezelf te halen.

Dat betekent:  

  • gepersonaliseerde coaching, budget en andere extra's om je talenten optimaal te ontwikkelen. Individueel en in teamverband. We organiseren kennissessies, bezoeken samen events en werken in teams aan projecten. We zorgen ervoor dat we elkaar regelmatig zien en spreken, ook voor de gezelligheid!
  • tijd en middelen om je kennis en ervaring te delen als vraagbaak, coach of trainer. Zo draag je bij aan de verdere groei van jezelf en het team.
  • arbeidsvoorwaarden waarin ruimte is voor flexibiliteit. Werken in deeltijd, extra vakantiedagen of een sabbatical - het kan bij VX. 

Functievereisten

Is dit iets voor jou?

Met minimaal hbo denk- werkniveau en tenminste drie jaar werkervaring in bijvoorbeeld:

  • Microsoft SQL, SSMS, SSIS, SSAS, en/of Power BI
  • (dimensioneel) data modelleren
  • het implementeren van datawarehouses
  • consultancy of een andere dienstverlenende rol
  • Azure, bijvoorbeeld Data Factory, SQL Server, Data Lake, Analysis Server
  • R of Python
  • pre-sales consultancy en het opstellen van business cases

heb je de basis in huis om met ons in gesprek te gaan over wat wij je kunnen bieden in ons team met gelijkgestemde, ambitieuze en energieke collega's. 


Wat krijg je van ons?

Een goed salaris natuurlijk. Ook de secundaire voorwaarden zoals een leaseauto of reiskostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioen, studiebudget en verzekeringen zijn goed geregeld en flexibel. Last but not least werk je met toffe collega’s, organiseren we regelmatig uitjes en krijg je minstens 29 vakantiedagen per jaar! 


Jouw toekomstige team

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data integratie, data analyse, business intelligence en advanced analytics. Ons primaire doel is opdrachtgevers te helpen het maximale uit hun data te halen. Je sluit aan in een betrokken team met veel kennis en kunde, interessante opdrachtgevers en ruime mogelijkheden tot ontwikkeling. Daarnaast dagen we je uit om mee te werken aan de groei van ons bedrijf en hoe we het nog leuker maken.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Arjan Bout via about@vxcompany.com about@vxcompany.com of +31 6 15 05 10 58.


Only fluent Dutch speaking candidates (level B2) will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.