Data Analytics Consultant

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Data Analytics Consultant die wil blijven leren en steeds zijn of haar grenzen wil verleggen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken voor in het VX BI & Advanced Analytics team.

Als Data Analytics Consultant draag je bij aan het oplossen van complexe datavraagstukken bij opdrachtgevers van VX Company. Doordat je regelmatig wisselt van opdracht en soms zelfs meerdere opdrachten (in deeltijd) combineert, zie je veel verschillende organisaties en word je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Vanuit je team krijg je de coaching en middelen aangereikt om te reflecteren en te leren.

Je werkt nauw samen met klanten en levert een belangrijke bijdrage aan elke opdracht. Je benut de bedrijfscontext om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Je betrekt je teamleden en de opdrachtgever bij je analyses en bevindingen. Je managet de verwachtingen van de opdrachtgever en je teamleden en zorgt ervoor dat acties en aanpak van werkzaamheden voortdurend zijn afgestemd op het halen van het beoogd resultaat en de toegevoegde waarde daarvan voor de opdrachtgever.

VX Company

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen en dat we technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je je moet ontwikkelen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, ontwikkeling en plezier centraal staan.

Ons BI & Advanced Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen. Het primaire doel is opdrachtgevers te helpen het maximale te halen uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Je bent een vaardige Data Analytics Consultant met tenminste 3 jaar relevante werkervaring. Naast WO werk- en denkniveau heb je:

  • Kennis van en ervaring in data analyse, data modelleren en het implementeren van datawarehouses, bij voorkeur in Microsoft (Azure) omgevingen
  • Een track record in het vertalen van business vraagstukken naar IT-oplossingen
  • Ervaring met de “Microsoft Power Family” (Power BI, Power Apps)
  • Een ‘aanpakkers’-mentaliteit en uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
  • Plezier in het enthousiasmeren en overtuigen van klanten en teamleden.


Het is een pre als je beschikt over:

  • Kennis van Cloudplatformen en programmeren in bijvoorbeeld Python en R
  • Ervaring in het coachen van junior collega’s
  • Ervaring in presales consultancy en het opstellen van business cases.


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Joyce van Zenderen via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 15 46 64 52.


Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus gaan bij ons de kennismakingsgesprekken en sollicitatiegesprekken gewoon online door.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.