Customer Success Manager

Functieomschrijving

Bij VX Company Data Integration & Analytics is een vacature voor een Customer Success Manager/Accountmanager. Voor onze business unit met 20 zeer gedreven en talentvolle dataprofessionals zoeken we een Accountmanager. In deze functie krijg je alle ruimte die je nodig hebt om commercieel succesvol te zijn en (business) verantwoordelijkheid naar je toe te trekken.

In deze functie verdiep je je in de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers, zodat je op basis daarvan kunt helpen vaststellen hoe zij met optimaal gebruik van data hun organisatie en diensten/producten kunnen verbeteren en zo hun eigen klanten beter kunnen bedienen. In samenwerking met onze enthousiaste professionals maak je voorstellen voor de inrichting van data platformen, het leveren van consultancy diensten en overtuig je onze klanten van de waarde van het werken met data.

Eerste vereiste voor invulling van deze functie is dat je er plezier in hebt om uitstekende relaties op te bouwen met klanten en professionals. Je werkt intensief samen met onze professionals zodat je goed weet wat hen beweegt en wat hun ambities zijn. Samen met hen zorg je ervoor dat we de verwachtingen van onze klanten iedere keer weer overtreffen en maak je van VX Company Data Integration & Analytics het leukste bedrijf om voor en mee te werken!

Onze IT-expertise betreft hoogwaardige consultancy en detachering in Microsoft data analyse omgevingen. We vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar wat organisaties met data willen en kunnen doen en horen graag wat jou aantrekt in dit vakgebied. Je gaat deel uitmaken van ons managementteam en krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid voor het commercieel beleid. We stippelen gezamenlijk de koers uit van onze BV, waarbij we door willen groeien naar een Agile bedrijf van 30-40 professionals, wat vooroploopt in de toepassing van advanced analytics in bedrijfskritische processen. Een mooie stap op weg naar de functie van Business Manager of Managing Director, met participatiemogelijkheden!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Bouwen aan lange termijn relaties met bestaande en potentiële opdrachtgevers.
 • Samen met een team van topconsultants adviezen vormgeven en presentaties voor opdrachtgevers verzorgen.
 • Het krachtig positioneren van onze business unit in de markt.
 • Opzetten en uitvoeren van het commercieel beleid.
 • Je geniet ervan buiten je comfortzone te treden en benadert dilemma’s, verandering en nieuwe uitdagingen met enthousiasme en positiviteit. Je voelt je thuis in een ondernemende, resultaatgerichte omgeving met een open cultuur.

Functievereisten

De ideale kandidaat heeft tenminste 3 jaar werkervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in detachering en beschikt in ieder geval over:

 • Affiniteit met ons vakgebied (BI, big data, data analyse, Microsoft), het vertalen van business vraagstukken naar IT-oplossingen en binnenhalen van opdrachten.
 • Een ‘aanpakkers’-mentaliteit met lef en commitment naar team en klant.
 • Plezier in het enthousiasmeren en overtuigen van klanten en teamleden.
 • Een relevant netwerk in MKB+ en grootzakelijke markt.


Persoonlijkheidskenmerken

 • Resultaatgericht en creatief
 • Zoekt samenwerking om maximaal resultaat te bereiken
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
 • Aansprekende persoonlijkheid en een brede maatschappelijke interesse.


VX Company

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen en dat we technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je je moet ontwikkelen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, ontwikkeling en plezier centraal staan.

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen met als primaire doel opdrachtgevers te helpen het maximale te halen uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering.


Wij willen het verschil maken. Voor onze klanten en onze medewerkers. Wij gaan ervoor om steeds het stapje extra te zetten en de verwachtingen van onze klanten en onze medewerkers te overtreffen. En we zoeken collega’s met dezelfde intrinsieke motivatie en ambitie.

Wat bieden we jou?
Een professionele en no-nonsense werkomgeving, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Je krijgt naast veel verantwoordelijkheid ook veel vrijheid. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Verder organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!


Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Gitta Mes via gmes@vxcompany.com of +31 6 25 00 55 78.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.