Agile Coach

Functieomschrijving

Heb jij de ambitie en ben je in staat om jouw Agile kennis over te brengen? En word je enthousiast van het omzetten van een bedrijfsspecifieke situatie naar een goede maatwerk training? Dan ben jij de Agile Coach die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een ervaren Agile Coach om ons huidige team van Agilisten te versterken. Binnen VX Company is SOON specialist op het gebied van Agile werken en hebben wij al talloze organisaties met succes geholpen bij hun Agile transformatie. Of het nou gaat om training, coaching of een combinatie daarvan: het is ons doel om organisaties bewust te maken van hun volledige potentie. En hen te helpen om dit te (blijven) benutten. Wij vinden zelfontplooiing van onze klanten de ultieme beloning. Dit leidt namelijk tot een beter team en een beter team leidt tot een betere organisatie.

Onze coaches helpen dagelijks klanten met complexe Agile vraagstukken door het toepassen van coaching en training, op zowel team- als managementniveau. Al onze professionals coachen één of meerdere teams op locatie bij onze klant. Dit kan zowel zijn in het kader van een project, als onderdeel van een Agile organisatie of in een Agile transitie. Daarnaast coach je de omgeving in het begrijpen en doorleven van het Agile gedachtegoed en faciliteer je de organisatie in de adoptie van Scrum of Kanban.

Vereisten

Jij bent een Agile Coach met minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven aan en/of coachen van meerdere teams die volgens Scrum en/of Kanban werken. Naast WO/HBO werk- en denkniveau heb je:

 • Ervaring als Agile Coach of Agile Consultant in IT-gerelateerde omgevingen
 • Ervaring als trainer
 • Ervaring met Kanban
 • Een Kanban Management Professional certificering
 • Kennis van 'traditionele' methodieken en processen zoals Prince2 en ITIL
 • De ambitie en inzet om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren
 • Een Scrum Master en Product Owner certificering.

Daarnaast vind je het leuk om:

 • Te werken aan business projecten en verandertrajecten
 • Mensen te verbinden, inspireren en enthousiasmeren
 • Zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Vol overtuiging de Agile boodschap uit te dragen
 • Te netwerken en koopsignalen te herkennen.


Wat bieden we jou?

Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers, een marktconform salaris en een organisatie die erop gericht is jou te helpen je ambities waar te maken. Vervoer, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Daarnaast werk je met toffe collega’s, organiseren we leuke activiteiten en uitjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar!

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Conny van Dijk via werkenbij@vxcompany.com of +31 6 22 98 68 72. 

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.