Accountmanager

Functieomschrijving

Heb jij de creativiteit om nieuwe klanten voor onze applicatiebeheerteams te scoren en haal je energie uit het creëren van new business en het helpen van onze klanten met doorontwikkeling van hun applicatie(s)? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer zeker als je energie krijgt van het vinden van nieuwe klanten en het op- en uitbouwen van klantrelaties.

Ter uitbreiding van ons applicatiebeheerteam zijn wij op zoek naar een accountmanager. We zoeken een persoon die in staat is zijn eigen business te realiseren, oftewel een ondernemend type! Daarnaast zoeken we iemand die het ook leuk vindt om een bijdrage te leveren aan onze marketing en positionering.

Je hebt lef en je opent nieuwe deuren. Een mensenmens is wat wij zoeken. Je kunt op alle niveaus binnen een organisatie communiceren en weet als geen ander hoe je een relatie met prospect en opdrachtgever op- en uitbouwt. Daarnaast werk je onder het motto “afspraak is afspraak” en mensen kunnen dus op je rekenen. Verder ben je in staat om ambitieuze, commerciële doelstellingen te realiseren. We groeien als bedrijf en daarin speel jij een belangrijke rol. Je hebt een enorme drive, veel energie en werkt graag in teamverband.

VX Company

VX Company bestaat al sinds 1988 en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we de branche hebben zien ontwikkelen en dat we technieken, tools en talen hebben zien komen en gaan. We weten dat stilstaan achteruitgaan is en dat je je moet ontwikkelen om relevant te blijven. Dat heeft geleid tot een unieke cultuur waar innovatie, ontwikkeling en plezier centraal staan. 

Ons applicatiebeheerteam is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van maatwerk applicaties in .NET, Java en het Microsoft Power platform. Of het nu om een bestaande of een nieuw te ontwikkelen applicatie gaat, zij nemen de verantwoordelijkheid voor de bouw, het onderhoud, de kwaliteit en de strategische vernieuwing. Zo verlengen ze de levensduur en vergroten ze de toegevoegde waarde van applicaties. Ons applicatiebeheerteam staat voor duurzame applicatieontwikkeling en realiseert extra waarde voor de klant door zichzelf constant te verbeteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

We zoeken vooral leuke mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en onderdeel willen zijn van ons toffe en informele bedrijf. En die ook humor hebben! Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een aantal punten die wij belangrijk vinden:

  • HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de IT-branche
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het verkopen van IT gerelateerde diensten
  • Je bent 32 - 40 uur per week inzetbaar
  • Je bent resultaatgericht
  • Je bent ondernemend en in staat om jouw eigen business op te bouwen
  • Je bent communicatief zeer sterk, in woord en geschrift


Wat bieden we jou?

Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit Erwin de Rijk (Managing Director), Jan Steenbeek (Technical Manager), vier Service Coördinatoren en straks jou :-). In dit team word jij verantwoordelijk voor het continueren van ons succes en het realiseren van de ambitieuze groei die wij als team hebben. Ons hele team heeft een enorme drive en werkt samen om nieuwe doelen te realiseren. Heb jij deze drive en een winnaarsmentaliteit? Dan hoor jij in ons team! 

Als accountmanager bieden we je een toffe, afwisselende en uitdagende baan waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat we jou in staat stellen om mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en een mooie eindejaarsuitkering. Leaseauto, laptop en telefoon zijn goed geregeld. Evenals diverse verzekeringen en pensioenopbouw. Verder kom je in een gezellig team terecht, organiseren we leuke uitjes en etentjes én krijg je maar liefst 29 vakantiedagen, aangevuld met twee mogelijke bonusdagen.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton! We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Erwin de Rijk via: 06 46 90 95 76 of Jan Steenbeek via: 06 22 98 69 52.

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.